perjantai 2. marraskuuta 2012

en ole vieläkään syönyt kunnolla tapahtuneen jälkeen enkä nukkunut kuin muutamia tunteja. silloin harvoin, kun uskallan katsoa peiliin, näen vain kuolleet kasvot ja kuvottavan ruumiini. päivä päivältä valo katoaa, ja oloni käy ahdistuneemmaksi, kun alan käsittää kaiken - elämä on minusta poissa.

revin kaikki julisteeni ja tauluni pois seinältä, koska en halunnut minkään muistuttavan minua elämästä: suurkaupungeista, ruusuista, joutsenista. tapaan lääkärit viikon päästä, psykiatrisen sairaanhoitajan vasta puolentoista viikon päästä (kiitos suomen terveydenhuolto). en usko selviäväni siihen asti. en jaksa käydä läpi tätä prosessia, joka on vasta alussa.

keskiviikko: 600 kaloria
torstai: 584 kaloria

minä en välitä, jos kuolen tähän. koska miksi eläisin, jos en tunne mitään iloa, näe elämässäni enää mitään säilyttämisen arvoista.

Jumala on kuollut.

6 kommenttia:

 1. Kaikki on vielä mahdollista kaunotar<3 *halaus*

  VastaaPoista
 2. Kauheaa kuulla! :( Koeta pitää kiinni elämästä, olen varma että joku päivä se vielä muuttuu kauniiksi. Niin käy lopulta aina.

  VastaaPoista
 3. En hahmota, mitä on tapahtunut, mutta sen kamaluuden tunnen tänne asti. Elämä ei ole ohi vielä. Halaus♥

  VastaaPoista
 4. mitä on tapahtunu? ja sun elämässä on paljon säilyttämisen arvoista,niinku esimerkiks öm NO suN elämä. painotan edellee et se on sun ainut elämä. ainutkertanen ja uniikki,lahja Luojalta,joka ei oo kuollu,vaa on sun kaa kaiken tän kivun keskel.usko pois.

  VastaaPoista
 5. mua pelottaa ihan hirveästi sun puolesta!

  VastaaPoista
 6. Voin tuntea sen saman. Se leijuu ilmassa ja sen voi nähdä joka ikkunasta. Harmauden. Se laskeutuu hitaasti mutta varmasti ja se tukahduttaa sut seittimäiseen haaveeseen, kaamokseen, katveeseen. Etkä sä enää voi huomata ketään muuta, kaikki johtuu siitä ja sinusta ja mikään muu ei ole tärkeää, ei edes itse asia.

  (haluan sanoa.. että olemme olleet ihan liian pitkään täällä luovuttaaksemme nyt. Sinä ja minä, ja kaikki muutkin.)

  Olet ihmeellinen.

  VastaaPoista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.