torstai 23. toukokuuta 2013

sade nuolee viimeisiä siitepölyharsoja koivuista.
ystävän piti tulla luokseni toissapäivänä, mutta perui, tänään sama juttu. yksinäisyys valuu parvekkeelta kyyneleinä alas. tuoreen ananaksenkin viipaleet ahdistavat, koska satun nykyään olemaan indeksien mukaan ylipainoinen.

lääkäri sanoi tällä viikolla, etteivät he voi pitää minua hoidossa enää kauaa, koska olen normaalipainoinen, ja hoitopaikkoja on vain rajoitetusti.
"mitään merkittäviä painonvaihteluita sinulla ei tänä aikana ole myöskään ollut."
ehkä ei, jos olen raskaana. alipainoinenko minun pitäisi olla?

4 kommenttia:

 1. no huh huh toi lääkäri :s tottakai sä tarvitset apua, vaikka oletkin normaalipainoinen raskauden takia!

  voimia<3

  VastaaPoista
 2. ja just tää on perseessä suomen terveydenhuollossa: ei oo tarpeeks resursseja mihinkään. TAI olishan niitä lääkikseen pyrkijöitä vaikka millä mitalla, mutta taaskaan ei oo resursseja kouluttaa niistä hyviä, päteviä lääkäreitä ja muutenkin parantaa koko sairaalasysteemiä.

  Sä ansaitset hoitopaikan siinä missä kuka tahansa muu. Asia, jota ihmiset ei tunnu ymmärtävän on se ETTEI TARVITSE OLLA ALIPAINOINEN OLLAKSEEN SYÖMISHÄIRIÖINEN. FYYSISET OIREET ON VAAN SEURAUSTA PSYYKKISESTÄ SAIRAUDESTA jesus en tajuu miks ihmiset vieläkin ajattelee et tunkemalla porkkanan kurkkuun anorektikolle siitä saa normaalin. Laihtuminen on oire, ei sairauden syy.

  Tällä purkauksella halusin vaan sanoa että oon sun puolella 100% ja on perseestä ettei sulle muka voi tarjota hoitopaikkaa. Ja ikävää että ystäväs perui :( toivottavasti muilla ystävillä on vähän tyhjempi aikataulu?

  *paljon halauksia*

  VastaaPoista
 3. Hoitohenkilökunnassa on aina outoja laukovia ihmisiä, se ei johdu sinusta, näin sattuu alvariinsa.:/

  Ethän kuitenkaan anna heidän lannistaa? Kyse on susta, ja sun elämästä.

  On kiusaus luovuttaa ja antaa vain mennä, jos lääkäri(t) sanoo hölmöjä asioita. Älä anna niiden epäpätevien kommenttien pilata ja hukata SUN elämää. <3

  (Ja se, että kaveri peruu..ei myöskään johdu sinusta. Sitä on ehkä vaikea uskoa. Ihmisillä on kuitenkin paljon hylkäämistä ja muita ongelmia, ja kunkin käytös vain "huutaa haavojaan".)

  VastaaPoista
 4. vega cold:

  niinpä, lääkäri tosiaan :s
  ei tämä mikään somaattinen sairaus ole vaan psyykkinen. sitä ei vaan tässä yhteiskunnassa yleensä ymmärretä.
  kiitos <3

  Heli:

  oot niin oikeessa! varsinkin tosta lääkis-jutusta. terveyskeskukset tulvii ulkomaalaisia (suurin osa huonoja) lääkäreitä, vaikka lääkikseen haluavia olisi vaikka kuinka paljon Suomessa. somaattisia potilaita hoidetaan kipulääkkeitä, mielenterveyspotilaita puolestaan masennuslääkkeillä. kaikki mättää.
  syömishäiriöisille ei ole tarpeeksi hoitopaikkoja, mikä näkyy myös mun kohdalla. onneksi mun hoito vielä jatkuu kuitenkin.
  kiitos kovasti taas sanoistasi <3

  Evakkosiili:

  en anna sen lannistaa mua. yritän vaan ottaa kaiken irti siitä hoidosta, mitä mulle tarjotaan ja pystyä itse parempaan. kiitos kannustuksesta. <3 :)
  ja tiedän, ettei se johdu musta. tämä kaveri on aina ollut vähän sellainen peruja-tyyppi.

  VastaaPoista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.