maanantai 16. syyskuuta 2013


päivä päivältä olo käy heikommaksi. ruoka ei maistu. tänään taas oksensin. lämpö pysyy yllä.

olen yrittänyt ajatella, että tämä on psyykkistä niin kuin osa lääkäreistä on sanonut. mutta enää en voi uskoa. ihmiset ovat sanoneet, että näytän huonovointiselta ja kalpealta. luut alkavat tuntua selässä ja solisluut nousevat keihäinä rintakehästä.

en jaksa enää kamalasti olla liikkeellä. hoidan vauvaa ja vietän sen kanssa kaikki mahdolliset hetket. sattuu, kun rakastan niin paljon ja vointini vain laskee.

äiti rakastaa sinua aina.

5 kommenttia:

 1. miten voi olla mahdollista, ettet edelleenkään saa tarvitsemaasi hoitoa? tiedän, että on enemmän kuin naiivia jaella neuvoja sivustakastelijana tietokoneen kylmän lasisen näytön takaa, eihän elämäsi ole minulle kuin sanojesi heijastus. mutta tällä hetkellä minun on vaikea ajatella mitään sen haaveellisempaa. teidän on pakko jatkaa miehesi ja perheesi kanssa terveydenhuollon pommittamista. tai käyttää yksityistä puolta, jos siihen on mahdollisuus. jotain.

  olet ajatuksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneksi pääsen viikon päästä uudelle lääkärille. varmaan otettaisiin tosissaan, jos ei olisi noita mt-diagnooseja. mutta vaikka olisikin, ei kenelläkään olisi oikeutta tuomita niiden perusteella. huoh. :(
   oon menossa myös yksityiselle uudelleen.
   kiitos, että välität. <3

   Poista
 2. aina kun näen sinulta uuden päivityksen odotan että asiat olisi alkaneet mennä jo parempaan suuntaan, niinkuin niiden nyt kuuluisikin. tämä on niin väärin. toivottavasti paranet pian <3 ja niihin lääkäreihin ei kannata sokeasti uskoa, vaan kuunnella itseään.

  VastaaPoista
 3. toivon niin kovasti, että asiat kääntyvät paremmaksi pian. ♥ kovasti voimia.

  VastaaPoista
 4. Oon niin vihanen sun puolesta kun et saa tarvitsemaasi apua/menneisyyttäsi käytetään nykyisten sairauksiesi syynä :(

  olet ajatukssissani, paljon voimia perheelle <3

  VastaaPoista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.