keskiviikko 27. marraskuuta 2013

ajattelin kirjoittaa muutaman sanan pienokaisestamme, joka on jo yli 4 kk. 

millainen vauva hän on?

- tyytyväinen, jos kaikki on hyvin. hymyilevä. kaunis poika.

pituus ja paino?

- 6380g ja 65 cm. 

mitä hän syö?

- alusta alkaen pieni on ollut täysimetyksellä ja on yhä. korviketta hän on saanut aika ajoin: ollessaan isovanhemmillaan hoidossa, tai jos olen joutunut syömään ei-sallittua antibioottia. maidontuotantoni on meinannut loppua rajun oksentelun myötä, mutta olen onneksi saanut jatkettua imetystä.
vauva syö n. 2 tunnin välein päivisin.

miten vauva nukkuu?

- yleensä hän suostuu nukkumaan klo 00-01 maissa (heh, muiden vauvat nukahtavat ihmisten ajoissa)  ja nukkuu klo 10 asti. herää yöllä 3-8 kertaa, joista 2 kertaa syömään. en välillä edes tiedä, kuinka usein hän herää, kun olen itse niin väsynyt. päivisin pieni nukkuu päiväunia (45 min) neljä kertaa. ei oikeastaan jaksa olla hereillä 2 tuntia enempää, vaikka joskus nukkuisikin 2 tuntia parvekkeella vaunuissa.

mitä hän osaa?

- kääntyä selältä mahalleen, nauraa ääneen, leikkiä leluilla ja syödä varpaitaan. erityisen mielekästä on, kun hän saa jonkun mainoslehtisen tai lahjapaperin tuhottavakseen. on hän kerran jo vilkuttanut panda-pehmolelulleen. 

tunnistaako hän jo sanoja?

- ainakin hymyilee aina, kun sanon hänelle joka päivä:
"isi tulee kohta kotiin."

onko täällä muita äitejä tai vauva-haaveilijoita?

6 kommenttia:

 1. Ihanan peeni mees <3 (verrattuna siis meidän Esikoiseen samassa iässä). No ei tarvitse varmaan kertoa, että sekä äiti, että vauvahaaveilija, tulisipa tammikuu äkkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, onhan tuo aika pieni ja hoikka :D
   voi, muistan kun vasta kerroit, että olet plussannut. aika menee niin nopeesti. ei sulla ole enää kauaa odotusta jäljellä :) <3

   Poista
 2. Sekä äiti, odottaja että vauvahaaveilija. :D Jouluaattona on pienellä laskettu aika, mutta saa nähdä pysyykö mahassa niin kauaa... :)

  Oon kommentoimatta jo pitemmän aikaa seurannu sun blogia, tsemppiä noihin sun mystisiin ongelmiin tai sairauksiin, mitä sitten ovatkaan <3 Toivottavasti kaikki vielä selvii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi, jännäks menee sulla, että syntyykö ennen joulua :) varmaan olis ihana saada vauva jouluks kotiin <3

   kiitos paljon, kyllä tämä vielä tästä :)

   Poista
 3. Yksi vauvahaaveilija täällä. Kolme vuotta olemme toivoneet pienokaista (inhoan yrittäneet-termiä, mutta lääkärit pitävät siitä), vielä joskus on meidänkin vuoro. Onnellisia päiviä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi <3
   kyllä teille se vielä siunataan :)
   oon aina miettinyt, että miksi se menee niin, että ne jotka oikeasti toivovat lasta, eivät saa, ja ne jotka eivät edes toivo, saavat.

   Poista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.