sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Linkitä blogisi - viisi upeinta

Pyysin teitä linkittämään blogejanne ja sainkin valtavan määrän erilaisia, persoonallisia ja kauniita blogeja. En valitettavasti valinnut blogeja, joita luen jo entuudestaan vaan halusin löytää uusia blogeja. Ehkä joskus teen postauksen jo lukemistani blogeista.
Tuntui pahalta valita vain viisi blogia (olisin voinut samantien valita 20), mutta aikani ei riittäisi niin monen blogin perehtymiseen, kun on tuo pieni tuhisija vieressä ja muutenkin.
Tämä oli mielenkiintoisin vaihe blogini historiassa, koska pääsin näkemään, millaisia lukijoita teitä siellä on. Olette aivan ihania, oikeasti. Lukiessani blogejanne (muissakin kuin näissä viidessä blogissa) aloin kyynelehtiä niin ilosta kuin surusta. Niin paljon erilaisia elämäntarinoita ja kohtaloita sekä kauniita ihmisiä.

Mutta tässä nämä viisi - eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä. Yritin valita mahdollisimman erilaisia blogeja kaikista.
Chasing Coconuts oli yksi niistä blogeista, jonka kuvat ihastuttivat niin paljon, että kyyneleet alkoivat valumaan. Milla on aloittanut valokuvauksen vasta viime vuoden lopussa, mutta kuvista välittyy henkeäsalpaava tunnelma. Upeiden kuvien (voisivat olla jossain muotilehdessä) lisäksi blogista löytyy kauniin Millan asukuvia, vlogi-postauksia sekä musiikkia, jossa hän itse laulaa. Hänellä on tosi ihana ääni! Blogi on erittäin monipuolinen ja taiteellisen kirjoittajansa näköinen. 
"Seistiin sun parvekkeella kaksistaan. Oli kesäyö. Mulla oli pelkät rintsikat päällä ja sulla paita. Kello oli yksi. Me tarvittiin raitista ilmaa, koska haluttiin valvoa kello kolmeen. Katseltiin hämärää järvimaisemaa vierekkäin. Sanoit, että kaikki näyttää oudon violetilta ja ihmeelliseltä. -- 
Siirryttiin sisälle peittojen alle. Päätettiin, että meidän tulevassa kodissa makuuhuoneen katto on pelkkää lasia. Taivas on niin kaunis. Ja mä en varmaan koskaan saa susta tarpeekseni."

Vajaa parikymppinen kirjoittaja kuvailee Satellite mind-blogissaan pysähdyttävästi elämänsä pieniä hetkiä. Aiheet vaihtelevat rakkauden, onnen ja syömishäiriön välillä. Teksteissä on hyvin vahvaa elämänvoimaa, mutta myös kaipuuta ja surua. Erityisesti minua koskettaa hänen tapansa kuvailla rakkautta niin elävin sanoin. Tekstit ovat aika lyhyitä eli niitä on mukava lukea. Jotain samaa tässä on kuin minun blogissani.
Kynsisirkus-blogia (en saanut kopioitua banneria) kirjoittaa vuonna 82-syntynyt Kaisa. Hän tekee upeaa kynsitaidetta ja kuvaa sitä blogiinsa. Kaisa ei vain esittele kynsikuviaan vaan myös jakaa vinkkejä, miten hän onnistuu. Itse rakastan kovasti kynsien lakkailua ja hammastikkujen kanssa säätämistä, joten tämä blogi inspiroi kovasti. Hienoa on myös se, että kirjoittaja suunnittelee itse kynsikuviointinsa - lopputulos on siis persoonallista. Blogissa on myös välillä arvontoja.
Yleensä en ole niin lifestyle-blogien perään, mutta tämä blogi sai sydämeni sykkimään. Dream of Life-blogin kirjoittaja on 23-vuotias kaunis nainen Oulusta, jolla on harmaan hurmaava kissa. Asukuvien lisäksi Nina kuvaa kotiaan, kissaansa, ruokia - kaikkea elämäänsä liittyvää. Blogi on aito, kaunis ja ulkoasu valoisa.Sini Marian blogia voisin kuvailla kahdella sanalla: värikäs ja syvällinen. Nuori nainen on kasvanut uskonnollisessa kodissa ja tehnyt henkilökohtaisen uskonratkaisun 11-vuotiaana. Usko Jumalaan tuo blogiin pintaa syvemmän raapaisun. 18-vuotias Sini on taiteellinen ja kaunis, ja se näkyy sekä hänen kuvissaan että kirjoituksissaan. Positiivisuus on tämän blogin avainsana. 

Kiitos vielä kaikille 

4 kommenttia:

 1. Ihmettelin että miks ihmeestä mun blogiin syöksy yhtäkkiä lukija-tulva niin täyty katsoo että mistä mun blogiin on oikeen päädytty. Vau, kiitos hurjan kauniista sanoista. Et tiedäkkään kuinka paljon juuri valaisit mun päivää :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä!
  Kivaa, että olet tykännyt blogistani näin paljon, että jaat sen myös muiden tietoon.
  Oli myös mukavaa itse saada uusia blogeja luettavaksi.
  Halauksia,
  Kaisa

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos niinniinniin paljon upeista sanoista, sait mulle niin hyvän mielen<3

  VastaaPoista
 4. voi apua en kestä kuin ihana tuo kirjotus :D Kiitos tuhannesti ja kiva jos tykkäät! ^^

  VastaaPoista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.