maanantai 9. joulukuuta 2013

nainen rukoilee oireideni puolesta ja puhuu kielillä. en ole koskaan kuullut kenenkään puhuvan niin kauniisti, vaikken sitä ymmärräkään.

vointini on lähes sama. enää en onneksi oksenna.
kun lääkärit eivät voi minua auttaa, niin Jumala voi. mutta miksei hän paranna?
rukoilen, ja minun puolestani rukoillaan, mutta mitään ei tapahdu.

vielä valkenee päivä, kun olen terve. mutta Jeesus, olen kovin väsynyt tähän.

2 kommenttia:

 1. Kuinka lohduttavaa et Sanassaan Jumala lupaa että viel tulee se päivä ku kipua ja tuskaa ei oo, ja itse Kaikkivaltias on pyyhkivä joka ainoan kyyneleen SUN silmistäs<3 monesti vaikeuksien kautta ja niiden keskellä me vasta aletaan lähentyä Jumalan kanssa..päästään ihan uudelle 'tasolle' Jumalan tuntemisessa.. ja haluun sun muistavan et Jumalal todella on mahikset kääntää mikä tahansa kura suureks siunaukseks. Pidä kiinni siit yksinkertasesta totuudesta et sä oot turvas Jumalan kädes, sut on piirretty Hänen kämmeneen niin et sä oot aina Jumalan kasvojen edessä. :) voimia!

  VastaaPoista
 2. :)

  Kyllä parantaa. :)

  Mutta Jeesus ei paranna sua ainoastaa fyysisesti vaa Hän parantaa kans sun sielun (sydämen). Mutta se on prosessi, joka on onneks jo hyvässä käynnissä.

  Ja vielä enemmän ku parantaa, Hän haluu että sä tunnet Hänet läheisemmin. Koska Hän on Terveys ja Yltäkylläisyys. Hän on Rakkaus, joka parantaa sut.

  Oon ylpee susta.

  (Eikä oo mitää tyhmiä kysymyksiä ja tuskailuja nää! Itse kullakin vuorollaan. En mä sillä, vaan ennemminkin haluun auttaa sua luottaan siihen, mihin jo uskot :)

  VastaaPoista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.