lauantai 14. joulukuuta 2013

Värivaloihin,
unten rajamaille
haaveita kiedotaan
näkymättömiin hymyihin
upotaan


Kaksistaan
 
me tästä
yksinäisyydestä
nautitaan

kirjoitimme tämän silloin yhdessä.

sei ollut aivan tavanomaista 18-vuotiaille, mutta meistä se oli luonnollista. runoja tekstareihin, kaunokieltä. kirjoitin sinulle kirjeen, johon liimasin perhostarroja. 
en nukkunut kunnolla edeltävänä yönä, kun tapasimme ensimmäisen ja viimeisen kerran. oli tanssivia lumihiutaleita, joulupuutarhan valoja ja kermakaakaota. nauroimme paljon.

silti joskus mietin, että miksi kaikki hiipui, hämmeni pois. yhteydenpito vain loppui. ystävyys lakkasi hitaasti niin kuin tähtien hopeanauha himmenee aamuyöstä taivaalta.

kaikissa kohtaamissani ihmisissä on ollut jotain äärimmäisen kaunista. sinä olit valo, kun päiviäni hallitsivat pimeyden verho ja ylöskirjatut kalorit. nyt olet valona jossain muualla.

6 kommenttia:

 1. Surullisen riipaisevaa,
  epäreilua että joskus noin vain tapahtuu.
  En osaa sanoa miksi,
  en tiedä itsekään.

  Olet ihastuttava ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on. :/ ehkä se kuuluu tähän elämään.
   voi kiitos paljon. <3

   Poista
 2. Kiitos<3 =) Mä en usko, että kukaan muu mut voi pelastaa kuin minä itse. Jumala antoi ihmiselle vapaan tahdon: ihminen voi halutessaan itse päättää tappako jonkun tai sitten vaihtoehtoisesti ojentaako kätensä ja auttaa. Ja saman voi tehdä myös itsensä suhteen: joko tappaa tai pitää huolta, rakastaa. Sinäkin olet Jumalan luomus, omakuva, ja meissä jokaisessa on loppumattoman rakkauden ja huolenpidon lähde, joka harvoin valitettavasti kohdistuu meihin itseemme. Jumala rakastaa sinua huolimatta siitä, oletko terve vai et, mutta pystytkö itse rakastamaan itseäsi ja sitä kautta myös Jumalaasi? Toivon, ettet jää koko iäksesi odottamaan syömishäiriöstä parantumisen tapahtumista ylhäältäpäin vaan nouset ylös ja näytät itsellesi, perheellesi, ystävillesi ja Jumalallesi, että sinä pystyt liikuttamaan vuoria! Paljon halauksia<3

  VastaaPoista
 3. muistan :) olen aika haihtunut tästä maailmasta, mutta täällä olen silti

  VastaaPoista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.