tiistai 17. joulukuuta 2013

vasta nyt selvisi, että vatsassani oli synnytyksen jälkeen vuotava mahahaava (tulehduskipulääkkeet, antibiootit). henkeä ahdistaa yhä ja se johtuu siitä, ettei vatsassani ole vieläkään kaikki kunnossa. varmaan pitäisi mennä yksityiselle nielemään letku mahaan, mutta pelottaa. sukulaislääkäri määräsi lisää H2-happosalpaajaa.

en pysty keskittyä elämään, nauttia mistään. syöminen helpottaa oireita, mutta sitten taas palaavat. olen surullinen, väsynyt ja katkera. sitten kun tämä joskus selviää ja saan diagnoosin, aion valittaa sekä synnytyssairaalalle että terveyskeskukselle hoitovirheistä. siitä, että valittaessani kovia vatsakipuja, oksentelua, ruokahaluttomuutta, hengenahdistusta ja yskää, minulle ehdotettiin diagnoosiksi synnytyksen jälkeistä masennusta, bulimiaa, ahdistushäiriötä ja psykosomaattista oireilua.

jos haava olisi puhjennut, olisin voinut kuolla.

6 kommenttia:

 1. Juu, en minä sitä tarkoittanutkaan. =) Tarkoitin, että ne ensimmäiset askeleet lähtevät aina ihmisestä itsestään. Oon tosi ylpee susta, kun oot pysynyt kaukana syömishäiriöstä!<3 Ja toi on kamalaa, miten tuollaista ei ole muka tutkittu. =( Ylipäätään raskaus ja synnytys on niin rankkoja asioita keholle, että luulisi noiden fyysisten oireiluiden herättävän jotain huomiota lääkäreissäkin. Onko tuosta mahdollista saada jotain korvauksia? Voimia!

  VastaaPoista
 2. Kamalaa ! Toivottavasti paranet mahdollisimman nopeasti. Ansaitsisit olla terve ja onnellinen, nyt kun sinulla on uusi pieni ihme elämässäsi. Hänen kanssaan sinun pitäisi olla niin henkisesti kuin fyysisestikkin, eikä kärsiä tällaisesta ♥

  VastaaPoista
 3. onneksi se on nyt saatu selville se oireiluiden syy! Ei ole mitään kamalampaa, kun tietämättömyys. Paljon pikasia paranemisia sulle ja jaksamisia.!

  VastaaPoista
 4. Onko haava ollut siis kaikkien oireiden aiheuttaja? Kuulostaa pelottavalta, mutta hyvä että syy kuitenkin selvisi. Tee ihmeessä valitus asiasta - naurettavaa lyödä oireet mielenterveyshistorian piikkiin.

  VastaaPoista
 5. vastaan nyt kaikille yhteisesti: valitettavasti vatsahaava oli vain yksi syy. oireeni jatkuvat yhä pahenevaan suuntaan ja niitä tulee koko ajan lisää. :/ kiitos kaikille valtavasti <3

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti alkais nyt helpottamaan noi kivut ja muut, että saisit nauttia siitä vauvasta vihdoinkin kunnolla! <3

  VastaaPoista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.