keskiviikko 12. helmikuuta 2014

minulla on identiteettikriisi tulevaisuuden suhteen. en tiedä, mikä minusta tulee. tulevaisuuden näkymä voi olla valoa uhkuva orvokkimetsä tai pudotus kalliolohkareelta. on unelmia, toiveita, mutta miten saada niistä kiinni, toteuttaa itseään eikä päätyä työhön, jossa hymyilee surunkaihoisasti kahdeksan tuntia päivässä.

yliopistopaikka on yhä avaimena taskussani, mutta mihin se voi minut viedä. ei siihen, mitä pohjimmiltani haluan. vaikka kursseista sateli viime vuonna erinomaisia ja kiitettäviä, se ei tuntunut erityiseltä, koska en päässyt kehittymään. akateemisuus on kaukana taiteellisuudesta.

haluan aloittaa vihdoin romaanin kirjoittamisen, mutta kynnys on todella, todella korkea. minulla on jonkinlainen visio kaikesta, mutta pelko estää kirjoittamasta. saisinko koskaan kustannussopimusta, erottuisinko joukosta, lukisiko kukaan kirjaani.

mummini sanoin: on vain käveltävä tuleen. 

6 kommenttia:

 1. Ennen kuin miettii kustannusasioita kannattaa miettiä itse kirjoittamista. Se on yllättävänkin iso, rasittava ja aikaa vievä projekti. Nimimerkillä tapellut nykyisen käsikirjoituksen kanssa kuusi vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiedän sen hyvinkin. mulla on yksi romaanin puolikas jo tiedostoissa.
   niin paljon kirjoittaminen kuitenkin tuottaa minulle iloa, että en välitä vaikka se veisi aikaa ja hermoja.
   toivottavasti saat tekstisi valmiiksi.

   Poista
 2. Rohkaisen sinua ehdottomasti kirjoittamaan ja tavoittelemaan haaveitasi! Tekstisi ovat nimittäin todella kauniita :) Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että selvästi nautit kirjoittamisesta. Yritä siis unohtaa turhat paineet ja lähde kokeilemaan, mitä saat aikaan - ehkä siitä tulee kirja, ehkä ei, mutta ainakin pääset toteuttamaan itseäsi. Paljon valoa ja iloa koko perheellenne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi, kiitos kovasti kannustavasta kommentistasi. <3 :)
   olet oikeassa siinä, että tärkeintä on kirjoittaa, vaikka siitä ei sitten tulisikaan kirjaa.
   valoa myös sinun elämääsi. <3

   Poista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.