torstai 20. maaliskuuta 2014

kaksi ihmistä on sanonut, että olen laihtunut. jopa hurjan laihtunut.
se herättää minussa ristiriitaisia tunteita. on huojentavaa saada viimeisiä raskauskiloja pois ja omaa itseään takaisin aineellisessa muodossa, mutta koska olen kerran hukannut sieluni maanpäälliseen tulipuutarhaan, en haluaisi kuulla sanoja kropastani.

kun sanoo ne kolme sanaa, tulee näkymättömästä näkyväksi. sanat, jotka ovat tarkoitettu kehuksi, oletpa sinä laihtunut, kääntyvät päässäni täydelliseksi onnistumiseksi. 
sä olet hyvä. sä kelpaat.
olen ehkä kauniimpi, mutta millä hinnalla. 

ei tässä mitään hätää ole, vaakaa en omista, kaloreita en ole laskenut puoleentoista vuoteen. olen turvallisesti normaalipainoinen, en keiku indeksin alarajoilla.
vasta sitten kun nämä kaikki ylimääräiset grammat ovat poissa, edessäni on valinnan tie.
enkä ikinä, en ikinä halua lapselleni ja miehelleni tulevaisuutta, jossa olen sairas, silmissäni kuolemanutuinen katse.

3 kommenttia:

 1. Ota jotkut mittafarkut. Jos ne alkaa mennä pieneks, pitää kiinnittää elämäntapoihin huomiota. Jos ne alkaa roikkua päällä, niin enemmän safkaa napaan. Ainakin pienesti :)) Kunhan olisit tyytyväinen itseesi! (Ei ole ilkeilykommentti tämä, sen sijaan ihan puhdasta hyväntahtoisuutta pullollaan♥)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo oli hyvä idea :) en loukkaantunut, huomasin kyllä hyväntahtoisuutesi. <3
   pitäis varmaan ostaa uudet farkut, kun kaikki vanhat on jotain liian pientä kokoa eikä sellaisiin ole tavoitteena mahtua.

   Poista
 2. Hemoglobiini oli 113, on keikkunut tuossa 112-114 väliä aina, mutta rautamehulla se nousi parissa viikossa 118. Eihän se vieläkään aivan normaali ole, mutta hyvin lähellä, ja siihennähden muutos on suuri, ettei mikään valmiste ole saanut hb:täni nousemaan yleensä yhtään. :) rautatableteistahan tulee aivan hirveän huono olokin, ihme että lääkärit jaksavat noin sinnikkäästi suositella. 107->124 on kyllä hyvin!

  sunnuntait on kamalia, hrrh, menee yleensä kaikki energia siihen että yrittää olla ahdistumatta sunnuntaista :D onko sulla ketään kavereita, jotka olisivat samanlaisessa elämäntilanteessa tai jolla olisi isompia lapsia? Heidän kanssaan varmaan olisi helppo sovittaa yhteen menoja ja laajentaa sosiaalista piiriä. Tosin olet niin nuori, että harvemmat ovat vielä ehtineet hankkia lapsia.

  ps. älä laihduta! pidä huoli itsestäsi<3

  VastaaPoista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.