maanantai 21. huhtikuuta 2014

pääsiäinen on kuin heijastus viime joulusta. samoissa oireissa, päivistä selviytymistä. mutta nyt ollaan menossa kohti valoa.
pääsen tällä viikolla yksityislääkärille ja todennäköisesti maha tullaan tähystämään. julkisella kun tuli niin totaalikieltäytyminen jatkotutkimuksiin laittamisesta selityksillä "oireesi eivät ole kestäneet tarpeeksi pitkään", vaikka olen kärsinyt yhdeksän kuukautta.
pitkäperjantaina kun syvästi rukoilin Jeesusta, seuraava päivä oli lähes täysin oireeton.
olen alkanut kadottaa oman suhteeni Jumalaan ja liian usein avaan koneen Raamatun sijaan. en pysty keskittyä juuri mihinkään voinnin ollessa huono.
mutta tiedän Jumalan tekevän pian jotain, jotta pääsen takaisin kiinni elämään. usein kuulen hänen sanansa päässäni, älä huolehdi.
ilma on ollut täydellinen. eilen kävimme koko perhe kävelyllä lähes kahdessakymmenessä asteessa, tyynessä säässä, puut värjäytyivät oliivinvihreiksi auringonvalossa. menimme hiljaiseen puistoon, vauva sai keinua ja melkein nukahti valkoisen pulun kujerrukseen. illalla söimme mutakakkua rakkaan kanssa samalta lautaselta.
odotan kesää. haluan viedä vauvan korkeasaareen katsomaan tiikereitä ja lintuja, joita hän kovasti rakastaa. asumme ylimmässä kerroksessa ja täällä näkyy usein pieniä sinitiasia parvekkeellakin.
haluan myös ajaa tuohon kauniiseen, vanhaan kaupunginosaan, jossa rakas käy kalastamassa. ottaa vauvan mukaan veden äärelle ja pysähtyä hengittämään meren tuoksua.

2 kommenttia:

  1. <3 Me selvitään. Siä selviät. Miä selviän. Kaikki järjestyy, ihana.

    VastaaPoista
  2. Sinulle on mun blogissa haaste. Luulisin että tykkäät. Ainakin toivon :)
    http://haikeinterveisin-noora.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.