perjantai 23. toukokuuta 2014

Ballerina-arvonta (koko 38)

ajattelin ensimmäistä kertaa pitää blogissani arvonnan. 
löysin nämä kauniit kengät muutama päivä sitten kaapista enkä ole koskaan käyttänyt niitä. syy on se, että ne ovat liian pienet minulle. oikea kokoni on 39.
ballerinat on ostettu Roomasta, ovat kokoa 38 ja maksoivat n. 25€. haluaisin nyt arpoa jollekin teistä kengät näin kesän aloituksen kunniaksi.

säännöt:

1. keksi itsellesi nimi (blogger-tilien omistajien ei tarvitse)
2. kirjoita toimiva sähköpostiosoite, niin voin olla yhteydessä voittajaan ja postittaa kengät (minä maksan postimaksun).
3. kerro, mitä mieltä olet kengistä.
3. kerro, mistä haluaisit minun tekevän toivepostauksen.

osallistumisaikaa on 03.06.2014 asti. onnea arvontaan. 

14 kommenttia:

 1. Oi ihana arvonta :)
  Kengät ois ku tehty mulle, edelliset ballerinat kulunu melkeenpä puhki.
  Tee postaus siitä miten äitiys on muuttanut sua ihmisenä, ja miten sun ajatusmaailma on muuttunut lapsen myötä! :) olet ihana! <3 hali sinne!

  VastaaPoista
 2. ihanat kengät! arvonta taitaa tällä kertaa kuitenkin jäädä väliin, koska oma kokoni on 40 :D

  VastaaPoista
 3. Minäkin jätän väliin, kun kengän kokoni on vähintään 42 ;) Mutta ihanat kengät!

  Esikoinen alkoi nukkumaan paremmin kunhan oli oppinut kävelemään. Kaksi vuotiaana yöt olivat jo ihan kohtuullisia ja nyt kolme vuotiaana herää enää 1-2krt. Toivottavasti teidän ei tarvitse odottaa näin kauan, mutta lopussa kiitos seisoo (ja valtavat univelat ja silmäpussit...)

  VastaaPoista
 4. Ja mitä tulee meidän kuulumisiin. Meillä on maailman tyytyväisin 4kk, tuollainen pieni 8.4kg ja 67cm pötky, joka nukkuu 10h yöunet yhdellä heräämisellä, kolmet päiväunet siihen päälle, on osannut jo useamman viikon kääntyä mahalta selälleen - ja jolle ei kelpaa muu kuin tissi joten olen täysin kiinni pojassa. Raskasta, vaikka samalla niin antoisaa.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat kengät ja juurikin mun kokoa :) Multa puuttuu nätit kesäkengät jotka saa vain sujauttaa jalkaan ilman nauhoja tai kiskomista! Crocsit löytyy mutta niiden ulkomuoto ei niin viehkeä oo ku näissä! :D

  Toivepostauksia ihan arkiset kuulumiset ja asiat! Miten voit, miten vauvan kanssa sujuu ja näin :)

  hanhimakiheini@gmail.com

  VastaaPoista
 6. söpöt kesäpopot meikäläisen makuun ! noi näyttää semmosilta asuun, ku asuun sopivilta ja sopivan tyttömäisiltä :). toivepostauksena ois ihan mahtavaa saada joku sun kirjottama novelli. voi olla ehkä liikaa vaadittu, kun sulla on siellä pieni kaveri :) mutta toteuttaa voit sen joskus kun sulla ois aikaa semmosta kirjottaa !

  ja sposti osoite: tinakenkatytto8@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ai mä unohdin spostin laittaa kokonaan, eli saanah1@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Onpas hienot ballerinat, suloiset, mutta rokkaa :)
  Pidän tyylistäsi kirjoittaa. Huomasin lukevani postauksiasi yhden toisensa jälkeen unenomaisissa tunnelmissa. Pystyn jotenkin helposti samaistumaan ajatuksiisi. Oma elämäntilanteeni jokseenkin muistuttaa sinun tilannettasi. Minulla on poika, jolla on refluksia ym., joten kaikki vauva-aiheiset jutut kiinnostavat (ihan normaali, haastavakin lapsi-perheen arki sellaisenena kuin se on ilman kaunisteluja)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Voikun kivat baltsut! Tosi söpöt ja monikäyttöiset varmasti, koska ovat mustat ja kuitenkin melko neutraalit, vaikka niissä onkin sitä jujua. ;) Haluaisin, että tekisit postauksen ehkäpä ennakkoluuloista vauvaperhettä kohtaan (julkiset kulkuneuvot yms.). helimaija_@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Voi mitkä ihanat kengät! Suloiset ja tyylikkäät :P Vauva-aiheiset postaukset kiinnostaa kyllä eniten!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Oon ihan hulluna kenkiin ja balleriinoissa rusetit on parhautta! :3 Ihanat!
  Olis kiva lukee että mitä vaikka teet vauvasi kanssa:) Esim. mimmosia leikkejä leikitte (tai miten vietätte aikaa ym) :)
  jaana_1996@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Kivalla tavalla erottuvat kengät, koskettava blogi ja erittäin taitava kielenkäyttäjä siellä ruudun toisella puolella. On ilo lukea tekstejäsi, jotka pursuavat elämänmakuisia ja nokkelia kielikuvia, aivan kuin lukisi runoa tai muuta kaunokirjallista teosta toisen ihmisen elämästä.

  Luen tekstejäsi joka tapauksessa, oli aiheena mikä tahansa. Mutta olisin erittäin ilahtunut, jos saisinkin lukea pian koittavien kesäloma-aamujeni kunniaksi tekemiäsi novelleja/ tarinoita/ runoja. Myös kaikki vauva-arkeen, äidin jaksamiseen ja arjen pyörittämiseen liittyvät omakohtaiset pohdiskelut ovat kiintoisaa luettavaa.

  Voisi olla mielenkiintoista lukea myös postaus, joka olisi yritetty tehdä vauvan näkökulmasta. Uskon, että sinulla riittäisi sellaiseenkin taitoa :)

  Niin ja sposti, sepä on anu.koskikero@gmail.com

  VastaaPoista
 13. 1. Marissa
  2. pospii@hotmail.com
  3. Tykkään hirmusti noista yksityiskodista ja värinsä puolesta sopisivat jokaiseen asuun! Omat ballerinani hajosivat viime kesän lopussa ja pitäisi muutenkin ostaa uudet.
  3. En ole varma onko tälläistä postausta jo ollut, mutta haluaisin tietää miten yhteenmuttaminen on vaikuttanut suhteeseenne, kuinka se tapahtui ja miten päätös tehtiin sekä mitkä ovat ongelmia yhdessä asumisessa, vai onko ongelmia.

  VastaaPoista
 14. -Marska
  -maaret92@jippii.fi
  -Tykkään niin paljo balleriinoista, tiedossa paljo juhlia joten olis mukava saada uudet, kun on edelliset jo niin huonokuntoset. :P Juuri tommoset ois ihanat!
  - Miten sun sairaudet, kivut, ongelmat yms on vaikuttanu lapsen hoitoon? Jaksatki "yksin" hoitaa lapsesi päivittäin? Esim väsytkö tms?

  VastaaPoista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.