sunnuntai 11. toukokuuta 2014

vappukuvia
toukokuu on suurta juhlien aikaa. vappu, kolmevuotispäivä rakkaan kanssa ja hänen syntymäpäivänsä ja äitienpäivä. olen syönyt pakastemunkkeja, opetellut taas uudelleen ajamaan autoa (olin vuoden ajamatta) ja nähnyt ystäviä. rakkaan kanssa ollaan käyty testaamassa italialaisia ravintoloita tavoitteena löytää kaupungin paras ravintola.

yhtenä sateisena iltana tullessamme ravintolasta olin koko ajan aavistellut, että hän on jossain lähellä. jokainen askel oli tietoinen lähestyvästä muistojen sekasorrosta. ja taas mietin, että miksi minun täytyy olla näin herkkä, että tiedän ihmisen, jota en ole nähnyt vuosiin, olevan lähettyvillä. vaikka emme edes liikkuneet kaupunginosassa, jossa hän asuu.

liikennevaloissa hän tuli taas mieleeni. katsoessani oikealle näin hänet kadulla. hymyilevänä ja määrätietoisena, aivan erinnäköisenä kuin ollessani rakastunut häneen, mutta silti samat hopeanvihreät silmät.

oireet jatkuvat ja tutkimustuloksetkin tulivat - eikä niissä ollut mitään. vähitellen alan uskoa, etten koskaan tule saamaan vastausta oireisiini. psykiatriakin konsultoitiin syksyllä eikä hänkään nähnyt tässä mitään psykosomaattista. onneksi oireet eivät ole pahentuneet vaan pysyneet samanlaisina.

olen jotenkin niin epävarma kaikesta. tulevaisuus on edelleen aukinainen ja tyhjä. en tiedä, mitä haluan. on tapahtunut aivan liikaa ja liian lyhyessä ajassa. eivät ruusutkaan puhkea kukkaan päivässä.
keltaisia ruusuja äitienpäivälahjaksi. omalle äidille piirtämäni kortti. unikko, koska se on maailman kaunein kukka.

2 kommenttia:

  1. Tuommoiset muistot on hirveimpiä. Ne elää omaa elämäänsä ja tulee aina karmimaan selkäpiitä ja muistuttelemaan.. vaikka kaikki siinä hetkessä olisi muuten hyvin. Ja vaikka olisi onnellinen. Ihmettelen niitä.

    VastaaPoista
  2. Muista, että ikävät muistotkin voivat loppujen lopuksi kääntyä siunaukseksi. Ne muistuttavat menneestä jotta muistaisimme kiittää Jumalaa siitä mistä kaikesta olemme selvinneet ja mitä kaikkea olemme saanut oppia. Ole siunattu ja valoa päiviisi <3 :)

    VastaaPoista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.