sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

omia kuvia
olen rakastunut uudelleen, koko elimistöni kuohuu ja satelee päiväperhosia. vauvavuosi on repinyt meitä erilleen, mutta nyt tuntuu viimein hyvältä. tasapainoisen hyvältä.
miehellä alkoi kesäloma, enkä malta odottaa, että päästään tekemään perheenä yhdessä kaikkea. tietysti myös kahden kesken.

muutama yö takana yöimetyksen lopettamista, ja viime yö oli paras aikoihin. odotukset ovat korkealla, alkaako vauva nukkua koko yön heräämättä. teen tästä myöhemmin postauksen, onnistui se tai ei.

lopetin lääkkeen, ja refluksioireet palasivat takaisin lievinä. nyt niitä on enää iltaisin, mutta ei niin paljon kuin ennen.
olen ollut kohta viikon ilman vehnää ja sokeria, ja se on ainakin helpottanut jalka-ja kämmenpohjien kutinaa. peilikuvani on kaventunut, ja se näkyy myös vaa'an luvuissa.

rakastan tuoreiden puiden tuoksua pururadalla ja sitä kun vauva nukahtaa peippojen sirinään. kesä on vapauden hulmua.
pitäisi miettiä yksivuotissynttäreitä. haluaisin paljon turkoosia. tai sitten mintunvihreää. värjätä kermakakun elintarvikevärillä. mutta osittain kaikki vain stressaa, siivoaminen ja leipominen.

viime kesänä samoihin aikoihin minulla oli iso vatsa ja päiväni olivat pitkästyttäviä. viikkoja rytmitti polilla käyminen ja ateriasuunnitelman noudattaminen, itsenäinen kurssi yliopistolla. vihasin sitä aikaa, mutta nyt haistaessani saman sireenintuoksun ja sateisen maan, mitä viime vuonna, olen alkanut kaivata. kaivata raskauden jännityksellistä aikaa. kaivata sitä, että joku pitää minusta huolta.


8 kommenttia:

 1. Kesän tuoksut ovat ihania, vaikka tuovatkin joskus mieleen asioita, joita ei sinne niinkään haluaisi. Hyvä postaus, olen jotenkin iloinen puolestasi. Tee myös ruokavaliomuutoksesta postaus. Onko muutos ainoastaan parempaan päin, millaisesta peilikuvasta nautit nykyään? Hyvää alkukesää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on, ihania tuoksuja. :) ne tuo mullakin ikäviäkin asioita mieleen, mutta enimmäkseen hyviä.
   kiitos postausideasta! <3 pitää toteuttaa se, kunhan oon päässyt kiinni tähän muutokseen. tosin en mä ihan ehdoton ole, oon syönyt esim. jäätelön ja pari lettua jne. mutta ennen söin herkkuja joka päivä ja pasta/nuudeli oli aika perusruokaa.
   samoin hyvää kesää sinulle ihanuus! <3 :)

   Poista
 2. Ihana kuulla että välillä helpottaa <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että välillä on helpompia aikoja. Ihanaa kesää<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, sanos muuta! :)
   kiiitos paljon, samoin sinulle ihanaa kesää! <3

   Poista
 4. Arvonnan ballerinat turvallisesti saapuneet uuteen kotiin! Hyvät on :) Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla! :)
   hyvä, jos tykkäsit. <3
   kaunista kesää sinulle! :)

   Poista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.