perjantai 5. joulukuuta 2014

Kuulumisia

Tarkoitukseni oli kirjoittaa joka päivä, mutta toissayönä iski kurkkukipu ja tulin kipeäksi. Eilisilta oli kamala. Kuume nousi niin kovaa, että vapisin kylmyydestä kahden villapaidan ja kahden peiton alla. Yöllä näin ahdistavia, horkkaisia unia, ja aamulla Tähtisilmän herätessä en ollut tässä todellisuudessa. Nyt olo on vähän parempi, mutta älkää hämmentykö, jos teksti ei ole parhaimmillaan.

Olen vetänyt itseni äärimmilleen, taas enkä ihmettele, miksi tulin kipeäksi. Olen kahminut kaikenlaista kahmimatta kuitenkaan mitään. Päivät täyttyvät vähintään Tähtisilmän päivärytmistä, kodin siivoamisesta, ruoan laitosta ja työjutuista (freelance-juttuja). 


Alkuviikosta kävin ensimmäistä kertaa yhdessä seurakunnassa. Oli hämärä valaistus, ihmisiä, joista hehkui sisäinen lämpö ja upeaa musiikkia. Kun tulin sieltä, olisin voinut julistaa junassa kaikille, kuinka mahtava Jumala meillä on. Mutta ihmiset olivat kuoreensa kätkeytyneitä, elivät älypuhelimiensa syvyydessä.


Oikeastaan vasta nyt olen muistanut, mistä nimi Tähtisilmä tulee. Se oli kissapehmolelun nimi, jonka sain vuosia sitten mieheltä, johon rakastuin, mutta jotain tapahtui. Lumisade, joka tanssahteli taivaasta tapaamisiltanamme, suli yhtä nopeasti kuin se oli maan kuorruttanutkin.


Tähtisilmä on alkanut harjoitella itse syömistä tällä viikolla. Ei edes halua minun auttavan. Hän kauhoo kaksin käsin ruokaa suuhunsa ja välillä muistaa lusikan olemassaolon. Olen niin ylpeä pienestä.


Onko siellä muita kipeitä? 


4 kommenttia:

 1. Kiva ku kirjottelet useammin, tykkään niin paljon lukea näitä sun tekstejä :) Niin kauniisti kirjotat aina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon <3 :)
   Oon kans ite tykänny kirjoittaa useammin. :)

   Poista
 2. Tykkään sun blogistasi, koska kirjoitat myös vastoinkäymisistä. Ettei aina jaksa lapsen kanssa. Se tuo aitouden tunnetta. Mulle heräsi kuitenkin kysymys, miten teidän pieni perheenne pärjää taloudellisesti tässä maailmassa? Lapsi vie kuitenkin hurjasti rahaa. On vakuutuksia, vuokra, laskuja maksettavana. Auttaako teitä joku, minkälaisia tukia ootte ehkä hakenu kelalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon! <3 :) ihana kuulla, että pidät blogini aitoudesta!
   Kyllä me pärjätään ihan hyvin, mutta mitään ylimääräistä ei hirveästi voi ostella. Vain tarpeellisia juttuja. Ei meitä kukaan auta, vaikka varmasti auttais jos tiukka tilanne tulisi. Kelalta ei hirveesti saa apua, kotihoidon tuki ja lapsilisä tulee, mutta ei muuta.
   Ja tosiaan teen myös ite välillä töitä. Pienillä valinnoilla voi säästää paljon. Esim. Lidlissä käyminen ym. :)

   Poista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.