torstai 19. maaliskuuta 2015

Adrenaliini

Yhtenä päivänä kun aurinko avasi kehänsä, olin tapani mukaan vienyt Tähtisilmän ulos puistoihin ja ihmettelemään autoja. Paluumatkalla näin puistossa kauniin tytön, jolla oli pari lasta. Tähtisilmä osoitti, että mennään sinne, ja menimme. Tytöllä oli kauas kantautuva nauru ja kaunissointinen, innokas aksentti. Ja me juttelimme, niin kauan kunnes Tähtisilmä alkoi väsyä. Tyttö sattui asumaan melkein viereisessä talossa.
Sovimme näkevämme, ja olin niin huojentunut, että täällä asuu muitakin äitejä kuin nelikymppisiä, elämälle katkeroituneita kukkahattuja (muru, en tarkoittanut tällä sinua). Ja että hän halusi nähdä minua toisenkin kerran.

Olen koukuttunut adrenaliiniin, juoksemiseen. Aluksi en jaksanut juosta kuin viisi minuuttia, mutta nyt jaksan jo puoli tuntia. Koska en voi juoda kofeiinipitoisia juomia, saan liikunnasta annoksen lisäenergiaa. Rakastan sitä kun sydän väpättää rinnassa, ja on lämmin vaikka ilmakehä olisi jo viilentynyt, ja musiikki kirii jalkoja eteenpäin.
Alan harkita jälleen maidotonta ruokavaliota. Joka ilta käydessäni nukkumaan meinaan oksentaa, koska ilman nouseminen kurkkuun on niin voimakasta. Viimeksi ollessani maidottomalla, se auttoi vain hetken, mutta se saattoi johtua siitä että söin silloin vehnää ja muita viljoja. Kukkarolle ruokavaliot tulevat kalliiksi, mutta en halua olla tässä kunnossa lopun elämääni.

Tänään kävin hammaslääkärissä ja thorax-kuvassa, koska hammas on joutunut hermopinteeseen ja aiheuttaa särkyä.
On aika harvinaista, että saan viettää hetken aikaa itsekseni, ja nautin kun sain istua junassa aivan rauhassa ja katsoa ohihumisevaa maisemaa kuitenkaan katsomatta mitään erityistä. Kadut tuoksuivat hedelmiltä, ehkä hajumolekyylit nousivat torilta tai naisten hiuksista. Olisi tehnyt mieli ostaa jäätelötötterö, mutta kojuja ei vielä ollut. Vapaus oli kietoutunut valoon.

2 kommenttia:

 1. Kaunis teksti taas kerran<3 toivittavasti ruokavalion muutos helpottaa oloasi ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon! <3
   Joo, toivon kans samaa! En nyt oo vielä alottanu maidotonta, mutta oon korvannu joitakin tuotteita soijapohjaisilla, ja se on ainakin näin muutamassa päivässä helpottanut oireita.

   Poista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.