torstai 12. maaliskuuta 2015

Rypsinkeltainen valo

Motivaatio blogin kirjoittamiseen on ollut viime aikoina hukassa, kun tilastot ovat romahtaneet sen jälkeen kun aloin kirjoittaa blogiin enemmän uskon asioista. Tämä on kuitenkin elämä blogistani, ja usko kuuluu siihen olennaisesti: en voisi olla kirjoittamatta siitä. Mutta nyt ei ole mielenkiintoa kirjoittaa siitä hetkeen.
Mielessäni on käynyt blogin lopetus, kun tuntuu niin vaikealta. Toistaiseksi aion silti jatkaa.
En ole pystynyt kuvailemaankaan, koska ystäväni sekoitti kameran asetukset. Mutta ei se haittaa, kunhan saisin vain kameran taas toimimaan.

Refluksioireet ovat olleet pahat taas. Yhtenä päivänä kävellessäni Tähtisilmän kanssa ulos oireiden kuohuessa mietin että tämä on sittenkin tulevaisuus. En ehkä koskaan pääse eroon tästä kamalasta sairaudesta. Tuntuu kuin syömishäiriöstä parantumista ei olisi ollutkaan, kun sen jälkeen sain riesakseni kilpirauhassairauden ja refluksitaudin.

Kulunut viikko on ollut kuitenkin mahtava. Mies on ollut talvilomalla, ja olemme tehneet paljon asioita yhdessä. Käyneet sisäleikkipuistossa, uimahallissa, katsomassa lentokoneita ja eilen suunnistimme metsään auringon laskiessa. Koski pauhasi, heittelimme sinne yhdessä kävyn poikasia, Tähtisilmä tassutteli nauraen sammalpolkua pitkin ja rypsinkeltainen valo kurkisteli oksiston takaa. Sitten menimme sukulaisille kylään, ja söimme minttusuklaajäätelökakkua.

Ostin uudet juoksukengät ja aion lähteä taas hellivän auringon alle juoksemaan. Liikuntaan on vähän ristiriitainen suhde menneisyyden vuoksi, olen juossut tämän lähiön kaikki reitit, ja jokainen puu, risteys, puutarhaplantaasi muistuttaa tuskasta, kasvavasta nälästä, vatsakivusta kun mahassa on puoli litraa kahvia. Mutta olen jo liian vahva ja unohtanut nälän tuottaman mielihyvän, solisluista syntyvät lumpeenkukat.

6 kommenttia:

 1. Sun blogi on niin ihana, toivottavasti jatkat kirjoittamista vielä kauan! Kaikkea hyvää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla tuollaista! :) <3
   Kaikkea hyvää myös sinulle! <3

   Poista
 2. Toivottavasti et lopeta, rehellisiä ja kauniita ajatuksiasi on ollut ilo lukea jo monta vuotta <3 paljon voimia, toivon kovasti että sun oireet helpottaisivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos niin paljon sinä ihana!! <3 En muistanutkaan, että oot lukenut mun blogia jo monta vuotta, vaikka muistin kyllä että oot jo pitkään :)
   Niin, sanos muuta kunpa helpottais! Mites sun oireet?

   Poista
  2. <3 joo, ensin vain vähän eri profiililla/profiileilla :-)
   Mulla on jos ei helpottaneet niin ainakin tasaantuneet, kiitos kysymästä! :)

   Poista
  3. Niin joo :)
   Tosi hienoa kuulla, että on vähän helpottanut ❤️ Se tekee niin paljon elämän laadulle.

   Poista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.