keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Polte

En ollut taas kuukausiin käynyt seurakunnassa, vaikka polte on ollut kova. Viikonloppuna aloin olla jo niin hajalla sisältä viime aikojen tapahtumien jälkeen, että pakkasin Tähtisilmän hoitolaukun, suoristin hiukset ja hyppäsimme bussiin. Oli niin lämmin, ettei tarvinnut pukea pienelle kuin shamppanjankeltainen takki ulkovaatteeksi. Vieno tuuli puhalsi ohimoilla, ja pelkkä raikkaan ilman tuoksu sai oloni levolliseksi. Bussi hurisi turvallisesti moottoritiellä, ja Tähtisilmä istui sylissäni ja leikitteli rattaisiin laitettavilla koukuilla.

Tunsin Pyhän Hengen lämpimän voiman seurakunnan ilmassa, silmistä valui kummia kyyneleitä, sellaisia joita valuu vain Jumalan kosketuksesta. Tähtisilmä mutusti tyytyväisenä pullaa ja leikki. Vaikka en saanut tilaisuudesta niin paljon irti mitä voisin saada yksin, minulla oli silti hyvä olla.

Olisi paljon asioita viime päiviltä, joista voisin katkeroitua elämälle, kuten positiivisten allergiavasta-aineiden löytyminen verestäni ja lääkärin kieltäytyminen tutkia enempää. Olen kovin väsynyt taistelemaan terveyteni puolesta, ja siksi aion hetken odottaa, ja ehkä kun oireet käyvät taas pahaksi, aion mennä uudestaan lääkäriin. Olen jo kovin tottunut oireilemaan kroonisesti.

Eilen juoksin 40 minuuttia, aurinko paistoi, sitten taivaalta pamahteli rakeita, oli eksoottinen sää juosta. Tuntuu että koukutun joka kerta enemmän adrenaliiniin. Ja metsä, rakastan sen avartavaa näkymää, kun lumi on painanut maan tasaiseksi ja maasta työntyy kuusentaimia. Metsä rauhoittaa karkailevat mielen aallot.

2 kommenttia:

 1. Taas kerran sanon saman, osaat niin hyvin kirjoittaa ja ihana postaus!<3 toivottavasti saat apua kipuihin, tekee pahaa ajatella miten paljon kaikkea kipuja sulla varmasti on.. Voimia ja aurinkoa päiviinnne <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos niin paljon! <3
   Mulla on kyllä välillä rinta/selkäkipuja liittyen kai refluksiin, mutta pääoireet ovat runsas ilman nouseminen kurkkuun (röyhtäily), pahoinvointi (johtaa joskus oksentamiseen) ja krooninen kämmenien/jalkapohjien kutina. Aikaisemmin oli myös yskä, mutta se on nyt ollut jo kuukausia onneksi poissa :)
   Kiitos, aurinkoista kevättä myös sinulle! <3 :)

   Poista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.