tiistai 26. toukokuuta 2015

Nousukiito

En ole kirjoittanut, olen voinut niin huonosti. Olen oksentanut niin, että eräänä aamuna heräsin ruoan hajuun päässäni, aliravitsemustilan aikaansaannosta. Tuntui, etten jaksanut edes juoda lasillista mehua, niin heikko olo oli. Vaikka oli vasta varhainen aamu, oli pakko herätä syömään lämpimiä voileipiä ja vanhasta muistista laittaa ketsuppia päälle.
Päivällä sanoin miehelle, että nyt tekee mieli dominokeksejä, ja hän kävi kaupassa, ja söin melkein koko paketin. Paino on laskenut, mutta yritän korjata asiaa. En ole jaksanut laittaa viikkoihin ruokaa, siivota, tiskata, nähdä ystäviä.

Kaikki vain rajun refluksitaudin ja viimeviikkoisen mahataudin ansiota. Refluksin vuoksi en ole pystynyt syömään kuin desin ruokaa kerrallaan, juoda lasista vain kulauksia. Toissayönä oksensin kaksi kertaa, ja olisin oksentanut kolmannenkin, jos olisin juonut vähän enemmän kuin puoli desiä mehua.

Ja lopulta väsyin ja soitin taas terveyskeskukseen. Sain uuden refluksilääkkeen, ja eilen nappasin ensimmäisen. Pystyin syödä taas normaalisti; en ole vuorokauteen oksentanut, yskinyt, röyhtäillyt, voinut pahoin, ollut kovissa kivuissa. Mutta kaikki on vain väliaikaista. Kun taas lopetan kuurin, en tiedä, mitä tapahtuu.

Mutta kuinka iloinen olenkaan, että olen tänään pystynyt syödä, tiskata, siivota Tähtisilmän lelut ja eilen laitoin tonnikalapastaa. Elämä maistuu elämälle, alakerran ikkunasta vaeltaa itämaisten kukkien tuoksu. Kohta tervapääskyt suhahtavat räystäisiin ja kirkuvat läpi yön.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat vielä pysyvän avun noihin kamaliin oireisiisi, mutta hyvä jos uusi lääke auttaa. Mua niin harmittaa sun tilanne, tahtoisi auttaa, mutta miten. Olen miettinyt että jos tarvitset apua, kaipaat seuraa tai mitä vain, niin ilmoitathan. Vaikka tuskin tuiki tuntemattomaa haluat elämääsi lisää tällä hetkellä :p

  Halauksia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥
   Joo, itse asiassa nyt oon pärjännyt muutaman päivän ilman lääkettä! Ja olo on ollut ihan hyvä. Jotenkin tähän tautiin kuuluu huonoja ja hyviä kausia.
   Ja kyllä uusi ystävä on aina tervetullut mun elämään. :) ♥

   Poista
 2. voiei..kuulostaa tosi ikävältä..:/ voimia ja iloa päiviinne, toivottavasti pian helpottaa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä tää on. :/
   Kiitos paljon, eiköhän tämä nyt vielä joskus! ♥

   Poista
 3. Kuulostaa kamalalta :'( Toivottavasti oireet sentään vähän helpottaisi nyt :-( Paljonpaljon voimia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On onneksi nyt vähän helpottaneet. Oon tosi kiitollinen Jumalalle. :)
   Kiitos paljon ja tuhannesti ♥

   Poista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.