keskiviikko 19. elokuuta 2015

Rikkaus


Kuluneet päivät ovat olleet stressaavia, koska on pitänyt hoitaa juoksevia asioita. Tähän mennessä olen ilmoittautunut yliopistolle läsnäolevaksi (suunnitelmana tehdä pari kurssia syksyllä kotoa käsin), hoitanut vakuutusasiat kuntoon ja tuunannut huonekaluja. Kuitenkin pitäisi vielä laittaa asuntohakemuksia, heittää turhia tavaroita kirpputorille, varata aika luomenpoistoon (lääkäri käski poistattaa mustaksi muuttuneen luomen) ja hammaslääkäriin ja tilata 2-vuotiskuvat. Näitä asioita kannattaisi hoitaa Tähtisilmän päiväuniaikaan, mutta yleensä olen niin väsynyt että päädyn makoilemaan sohvalla viltin alla tuijottaen ristisilmin tablettia.

Eilinen päivä oli mieleenpainuva, ehkä yksi parhaista tänä kesänä. Ajoimme illalla läheiselle kotieläintilalle, jossa oli maalaisromanttinen tunnelma. Hailakanpunainen ilta-aurinko, tuoreen rehun ja lampaanvillan tuoksu, puutarhassa syövät ravintola-asiakkaat. Tähtisilmä syötti ujostellen lampaita ja vuohia. Istuimme lopuksi jäätelökioskin terassille syömään kotitekoista jäätelöä. Poika söi itse pikarista.

Loppuilta meni minun suunnistaessa autolla Tarjoustaloon, ja Tähtisilmän nauraessa u-käännöksilleni ja liikkeellelähdöilleni. Taisi pienikin ymmärtää, ettei äiti ole hirveästi istunut ratin takana.

Tähtisilmän nukahdettua yöunille lämmitimme vielä popcornia ja katsoimme elokuvan.
Kun keskiyöstä menin pesemään meikit pois, rakas tuli seisomaan taakseni ja siveli kasvojani. Hän sanoi että sulla on niin kauniit kasvot, ja se tuntui hyvältä. Harvoista ikkunoista tuikki silloin enää valoa.


Tänä aamuna annoimme Isimiehen nukkua pitkään ja söimme puuroa ja meheviä mansikoita. Tähtisilmä auttoi makaronilaatikon valmistuksessa, ja lueskelimme kirjoja. Tajusin vain, kuinka rikasta elämäni on tällä hetkellä.

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä :))))))) Niiiin hyvältä. Saisinpa tavata teidän pienen ihmisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi hyvä päivä :)
   Olis kyllä ihana joskus tavata! :)

   Poista
 2. Hei pitkästä aikaa! Minä olen se, joka kirjoitti pitkät pätkät 1.5.2011 -postaukseen. Haluaisitko rukoilla minun puolestani, että osaisin rentoutua ja löytäisin Jumalan tahdon tämän miehen suhteen? :)

  Olen hirvittävän epävarma; takerrun pikkuseikkoihin ja etsin jatkuvasti merkkejä, ettei tämä mies pidä minusta. Olen kysynyt asiasta jo häneltä kaksi kertaa, mutta molemmilla kerroilla hän on sanonut, että haluaa tutustua, mutta siitä huolimatta hän on todella passiivinen ja aloitekyvytön. Voihan tähän tosiaan vaikuttaa armeijan tuomat kiireet. Joka tapauksessa nyt sitten sanoin, että ottaa minuun yhteyttä, kun tapaaminen hänelle sopii. Jos hän ei saa aikaiseksi otettua yhteyttä, niin eipä sitten oikein voi mitään. Pidemmän päälle "kivireen" vetäminen käy voimille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettinytkin, miten teidän juttu on edennyt :)
   Tottakai voin rukoilla! :) mielelläni teen sen.
   Kuulostaa raskaalta.. Suhteessa on aina kaksi ihmistä. Ei sun pitäisi joutua tekemään kaikkea. Mutta hyvä kun annoit "pallon" hänelle, niin hän saa ottaa yhteyttä sitten kun hänestä siltä tuntuu.

   Poista
  2. No näinpä, nyt se on hänestä kiinni ja hänen vastuullaan. Olen toki myös ymmärtäväinen sen suhteen, että armeija varmasti vie enimmät mehut.

   Minusta myös vähän tuntuu, että hän on aika kokematon (aivan kuten minäkin) näissä asioissa eikä aina tunnu ajattelevan loppuun saakka, miltä hänen toimintansa vaikuttaa naisen - erityisesti epävarman naisen - näkökulmasta. Tässä muutama viikko sitten kävi sellainen tapaus, että olin aiemmin viikolla kysyny, voisimmeko nähdä viikonloppuna. Asia jäi vähän ilmaan, koska hänellä oli meno lauantaina. Jäin kuitenkin sellaiseen vaikutelmaan, että hän ilmoittaa itsestään jotain viikonlopun aikana. Mitään ei lopulta kuulunut ja olin todella surullisilla mielin. Aluksi ajattelin, että annan vain olla, mutta sitten otinkin häneen yhteyttä ja kerroin hämmennyksestäni hänen ristiriitaisiin signaaleihinsa. Lopulta selvisi, että hän olikin ollut kaverinsa hautajaisissa eikä sen takia oikein juttutuulella viikonloppuna. Totesi kuitenkin sitten, ettei halua olla minua kohtaan tyly ja lupasi, ettei tällainen tule enää toistumaan.

   Poista
  3. Hmm. Olisihan hän voinut sanoa heti, että on menossa kaverinsa hautajaisiin. Sana "menoa lauantaina" kuulostaa enemmän kaverin illanistujaisilta kuin hautajaisilta.
   Ja joo, armeija varmasti vie kaikki mehut. Toisaalta luulisi, että vapaa-ajan hän kuluttaisi mielellään sinulle viestitellen. Tosin kaikki eivät ole sen tyyppisiä, että haluavat olla koko ajan tavoitettavissa tai laittaa 50 viestiä illassa.
   Onko hänestä muuten nyt kuulunut mitään tai oletteko näkemässä viikonloppuna?

   Poista
  4. Hän on kertonut, ettei pääse kovin helposti kännykkään käsiksi tai koneelle armeijassa. Kyllä hän aina vastaa viesteihini -välillä nopeammin ja välillä voi mennä useampi päivä.

   Sanoin hänelle, että ottaa minuun yhteyttä, kun näkeminen hänelle sopii. Hän laittoi viestiä, ettei ole varma pääsekö nyt tulevana viikonloppuna ollenkaan lomille. Tässä voi olla sekin, että ihmisillä voi olla erilaisia tapoja osoittaa rakkautta.

   Mutta olen pysynyt rukouksessa tämän miehen johdosta ja minulla on jotenkin todella vahva usko siihen, että tällä on jokin tarkoitus. :)

   Poista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.