maanantai 5. lokakuuta 2015

Elossa

Tulin vain pikaisesti pahoittelemaan postaustaukoani. Olisi paljon kaunista sanottavaa, mutta aikaa en ole löytänyt kirjoittamiselle viime kuukausien aikana. Syy on kirjatenttiin lukeminen, jonka ajattelin sujuvan suhteellisen kevyesti lapsen hoidon ja kotitöiden välissä, mutta olen kirjaimellisesti palanut loppuun opiskellessani lähes jokaisena vapaahetkenä eli käytännössä öisin.

1200 sivua 1,5 kuukaudessa ja osa englanninkielistä materiaalia. Vielä olisi 350 sivua jäljellä, ja olen aivan lopussa. Mutta aion selviytyä, ainakin tenttiin asti, vaikka tulisikin hylätty.

Olemme myös muuttamassa pian isompaan asuntoon. Kerron myöhemmin lisää, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu. Syksy on ollut muutoksista johtuen äärimmäisen stressaava, ja silti ihanan kirpakka, ja lehdissä näkyy jo viininpunaista, kultaa ja pronssia.

Palaan aktiivisempaan kirjoittamiseen, kunhan saan tentin pois alta. En aio lopettaa kirjoittamista.

Millainen sinun syksysi on ollut?

8 kommenttia:

 1. Mietinkin aina välillä, että missä olet. Ihana kun kerroit, että kaikki on hyvin :) Voin kuvitella miten työlästä on lukea noin pitkää tenttialuetta, toivottavasti se menee hyvin ! Itselläkin kiireinen syksy, mutta kyllä sen kauneudesta on onneksi saanut edes hetken nauttia :) Hyvää syksyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä mä olen yhä :)
   Jos vain sais jostain pari tuntia lisää vuorokauteen. Yritän palata taas ensi viikolla parempaan postaustahtiin. :)
   Toivottavasti säkin ehdit levätä tarpeeksi kiireiltäsi <3 ihanaa syksyä sulle :) <3

   Poista
 2. Munkin syksyni on ollut stressaava, mutta samalla myös palkitseva, ja täynnä suuria ja pieniä kauniita asioita.
  Tsemppiä tenttiin ja muutenkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ikävää että sullakin on ollut stressaavaa. :/ Ehkä se helpottaa viimeistään jouluna.
   Ihana kuulla, että oot kuitenkin kokenut upeita asioita. <3
   Kiitos hirveästi, tsemppiä sunkin tentteihin :) <3

   Poista
 3. Minulla on varsin raskas syksy myös takana, mutta onneksi nyt alkaa helpottaa, kun syksyn kirjoitukset ovat ohi. Ensimmäisessä jaksossa minulla oli joka päivä koulua kahdeksasta neljään ja siihen päälle vielä läksyt ja YO-kokeiisiin valmistautuminen. Eli töitä riitti...

  Muutenkin elämäni on muuttunut aika tavalla. Aiemmin se oli hyvin aikatauluttetua ja rajoittunutta pieniin ympyröihin. En kysynyt koskaan itseltäni, mitä haluaisin tehdä, vaan, mitä pitäisi tehdä. Nyt, kun elämä on vapautunut, olen samaan aikaan sekä iloinen että hukassa.

  Ekä sovi myöskään unohtaa sitä, että ihastuin ensimmäistä kertaa elämässäni. Miehen tapailu toi vielä oman stressipiikkinsä ja säpinänsä tähän syksyyn. ;) Välillä minusta jopa on tuntunut, etten vime kuukausien aikana ole ajatellutkaan mitään muuta kuin häntä.

  Kuten tiedätkin, homma sai päätöksensä kolme viikkoa sitten. Koko ajan helpottaa, vaikka välillä tuleekin vaikeita hetkiä. Enää en pode syyllisyyttä tai mieti, olisiko jotain pitänyt tehdä toisin. Uskon, että tein oikean ratkaisun. Välillä se mietityttää, että, josko hän sittenkin välitti minusta. Tajuan kuitenkin, ettei se muuttaisi mitään. Jos ei ole valmis, niin ei vain ole. Silloin on vain parempi päästää toisesta irti ja jatkaa eteen päin. :) Jos en olisi katkaissut yhteyksiä kokonaan, olisin todennäköisesti jäänyt häneen roikkumaan eikä se ole itseäni kohtaan oikein.

  - Karo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh, onpa sulla ollut rankka syksy. Yo-kirjoituksiin lukeminen on muutenkin rankkaa, niin siihen päälle vielä noin paljon kursseja. Saat olla ylpeä itsestäsi, kun oot jaksanut noin hyvin ja päälle vielä "ero" ihmisestä, josta välitit. Mutta kaikella on tarkoituksensa, niin kuin sanoit. Ehkä sait hänestä sellaista voimaa, joka auttoi sinua jaksamaan läpi rankan syksyn. Irtipäästäminen hänestä oli teko, josta tulet vielä olemaan tyytyväinen. Kun eteesi sattuu sellainen mies, joka oikeasti välittää sinusta ja pitää huolen, huomaat kuinka onneton aika olikaan tämän arvoituksellisen miehen kanssa, joka ei huomioinut sinua niin kuin miehen kuuluisi.

   Voimia opiskeluun ja toipumiseen <3

   Poista
 4. kiva kuulla kuulumisia! tsemppiä tosi paljon ja ihanaa syksyä teille ♥ pidän peukkuja tenttiin ♥
  syksy on sujunu hyvin, viides viikko vanhainkodissa harjoittelussa lähti käyntii ja vielä ois viikko sit tän viikon jälkeen. opiskelen siis lähihoitajaksi. välillä väsyttää niin kauheesti, eikä kuudelta herääminen pilkkopimeellä ja vesisateella hirveesti innosta, mut kivat päivät ja ne harvat aurinkoiset kelit saa jaksamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ihanista sanoistasi <3 :) päivittelen kuulumisia taas ensi viikolla tentin jälkeen. :)
   Kuuden herätykset kuulostaa kyllä rankoilta, huh. Mutta varmasti tosi antoisaa ollut sun harjoittelujakso. Opiskelet tosi arvokasta työtä. Nostan hattua sulle :)
   Paljon voimia loppusyksyysi! <3

   Poista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.