torstai 21. tammikuuta 2016

Ei mennyt niin kuin piti


Istun päivystyksessä. Siellä, mihin minun ei pitänyt joutua, mistä osaan seinämaalauksen linnut ulkoa, mutta jonne paheneva korva-ja leukakipu pakotti. Särkylääke ei auttanut, joten ajatus yöstä kivun kanssa ei houkutellut. Olen täysin varma korvatulehduksesta. Antibioottiresepti kouraan ja kotiin. Mutta tulehdusta ei ole. Lääkäri epäilee hammasperäiseksi säryksi. Minulta piti poistaa jo ennen raskautta kohti hermoa etenevä alaviisaudenhammas.

Seuraavana päivänä soitan hammashoitoon ja saan leikkausajan parin viikon päähän. Silti epäilys kaihertaa mieltäni.

Kuluu päiviä, kipu on lähes jatkuvaa. Alan epäillä hammasdiagnoosia, viisaudenhampaassa ei ole lainkaan kipua. Kipualue on laajentunut. Viiltävää kipua toispuolisesti korvassa, leuassa, kasvoissa ja päässä. Jääkylmiä neulaniskuja. Aamusta yöhön. Tänään soitin tuttavalääkärille, joka epäili kolmoishermosäryksi.

Huomenna soitto lääkäriin, toivon saavani lähetteen neurologille tai korvalääkärille.
En oikein tiedä, mitä pitäisi ajatella. En pysty kirjoittamaan kauniita lauseita. Mies palaa ensi viikolla töihin ja täytyisi jaksaa arjen pyöritys yksin. Kipu on koko ajan läsnä.

7 kommenttia:

 1. en osaa sanoa kuin että: tsemppiä ja sydämiä tuhannesti. <3 toivottavasti pian helpottaa, toivon niin paljon sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveästi ♡
   Toivon ja rukoilen myös, että kipu lakkaisi ja saisin oikean diagnoosin.

   Poista
 2. Rakas taivaan Isä, kiitos, että mikään ei ole sinulta salassa. Sinä näet I:n tilanteen ja hänen kipunsa. Pyydän, että auttaisit häntä. Helpota kipujen kanssa ja anna lääkäreille viisautta löytää oikea diagnoosi. Herra, sinä olet taivaallinen ylilääkäri, joten anna sairauden parantua. Anna I:lle myös voimaa selviytyä kodinaskareista yksin. Hän tekee valtavan tärkeää työtä. Ole siis Isä läsnä ja siunaa häntä runsaasti, samoin hänen miestään. Jeesuksen nimessä aamen.

  - Karo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rukouksestasi, liikutuin ♡ :)
   Jumala näkee tilanteeni. Hän auttaa varmasti.

   Poista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.