torstai 27. huhtikuuta 2017

Älä koskaan lakkaa toivomasta


Yritän kiivaasti pysyä tässä elämässä kiinni, vaikka paperit ovat taas täynnä epikriisejä, sähköisiä reseptejä ja verikoetuloksia. Lääkäri myönsi, että neurologi teki virheen heittäessään minut pois marraskuussa. Olen kuulemma liian kiltti, ja se on ihan totta. En uskalla pistää vastaan, enkä kertoa usein edes todellista tilannettani.
Olen tässä parin kuukauden aikana käynyt neljästi lääkärissä mukaan lukien päivystys, ja vielä viides olisi tulossa, ennen kuin päätetään, minne seuraavaksi lähetetään. Kun niin moni elin oireilee kipujen lisäksi, tilanteestani on hankala saada kiinni. Asiat, joita olen pitänyt normaaleja elimistössäni, ovat lääkärin mielestä poikkeavia.

Olen silti onnellinen. On paljon ilon aiheita. Ensinnäkin kolme läpimennyttä tenttiä ja enää yksi jäljellä, ihanat lapset ja ystävät, tuleva aviomies ja liikunta, joka pitää mieleni kasassa. En tiedä, miten olen onnistunut selviytymään tästä kaikesta opiskelusta kipujen ja lasten kanssa, ja vielä kun vanhempani ovat toisella puolella maailmaa, mutta tässä olen.

Hääjärjestelyistä olemme hoitaneet viime aikoina lasten puvut, hotelliyön (emme ole olleet erossa lapsista yhtään yötä paitsi esikoisen vauva-aikana kun vointini oli huono, niin tuntuu luksukselta viettää yö muualla) ja kutsut on lähetetty/annettu suurimmalle osalle. Hääpukukin on vaihtunut ajatuksissa monta kertaa, mutta lähipäivinä laitan sen täydellisen tilaukseen, ja toivon pysyväni päätöksessä. Paino on ropissut alas, ja olen niin sanotusti hääkunnossa, ja nyt saankin pitää huolen riittävästä syömisestä.
Häissä on yllättävän paljon työtä, sellaista jatkuvaa selvittelyä. Mutta kaikki on sen arvoista.

Vaikka kroppani sanoo irti itsensä milloin kipujen, milloin refluksin tai muiden oireiden vuoksi, olen kiitollinen elämästäni. Toivo on niin kova, se tanssii pajuketojen tahdissa, jotka ovat kuin pilvenhattaroita maan tasalla.

8 kommenttia:

 1. Mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa. :) Ihailen asennettasi; kykenet olemaan kiitollinen kivuista huolimatta. Sinusta huokuu tekstien perusteella ilo, rauha ja lempeys. Ennen kaikkea tuo viimeinen. :)

  Iloista vappua ja siunausta sinulle ja koko perheellesi!

  - Karo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanista sanoistasi ❤😊 tuntui tosi hyvältä kuulla nuo sanasi. Yritän löytää kaikesta aina hyvän ja toivon.

   Hauskaa vappua ja siunausta myös sinulle opintoihin ja poikaystäväsi kanssa! 😇❤

   Poista
 2. Ihanan positiivinen asenne sulla! <3 Elämässä on tärkeää, että näkee kaikesta huolimatta ne hyvät asiat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon! 😊❤ Niin sullakin aina ☺ Positiivisuus tosiaan tuo elämään sen valon. ☺

   Poista
 3. Tämä nyt on vähän toistoa, mutta asenteesi on kyllä todella kunnioitettava! :D Teksteistä päätellen kropassasi alkaa toimiva osat käydä vähiin, ja silti näet hyvät ja kauniit puolet elämässäsi. Pidä kiinni tuosta timantinlujasta toivosta. ❤

  Omat hääjärjestelyt on vasta ajatuksen tasolla, mutta olen vähän kuullut että niihin liittyy loputtomasti kaikenlaista pientä järjestettävää ja selviteltävää. Oikean ihmisen kanssa se on kuitenkin kaiken sen vaivan arvoista ;) Toivottavasti Suuri päivänne on täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos todella paljon kauniista sanoistasi! ❤☺ mulla siis on tää paha refluksitauti, suolentoiminta ei oo normaalia, kilpirauhasen vajaatoiminta ja muita oireita, jotka häiritsee elämää kipujen lisäks. Onneks on niitä hyviäkin päiviä, mutta välillä mikään ei toimi niinku pitäis.

   Ihana kuulla, että sulla/teillä on kuitenkin ajatuksen tasolla hääjärjestelyt. Haaveilu on kaikista parasta. ☺
   On kyllä paljon tota selvitettävää häihin liittyen, mutta en ota stressiä mistään. Tai ainakin yritän ottamatta. 😉☺

   Poista
 4. Hei! Saavuin pitkästä aikaa kirjoituksiesi äärelle. Olen sydänpohjia myöten pahoillani kivuista joita joudut kokemaan. Kannan sinua rukouksissa, vaikken ole varma mikä uskosi määrää tai tilanne tällä hetkellä on. Toivon ettet kuitenkaan pahastu siitä? Löysin blogisi jo ala-asteella, kun itselläi meinasi puhjeta syömishäiriö. Selviytymis tarinasi on ollut rohkaiseva vierelläkulkija itselleni. En tiedä missä olisin tänään jos en olisi aikanani lukenut tekstejäsi. Olen sinusta hyvin kiitollinen Luojallemme! Iloitsen toivosta joka paistaa teksteistäsi edelleen. En osaa nyt luetella kaikkia asioita joissa olen voinut samaistua kirjoituksiisi mutta niitä on paljon. Ne ovat antaneet toivoa kaikkien omien henkisten kamppailujeni keskellä.

  On ihanaa kuulla, että teillä on häät tulossa. meilläkin on, ensikuun alussa <3 Onnea ja siunausta avioliittoonne! Ja muutenkin elämäänne.

  Olet kaunis, muistathan sen? :)

  VastaaPoista

Jokainen sana on merkityksellinen.
Vastaan kommenteihin blogiini.